Ламиниран паркет

Предлагаме разнообразие на производители на ламиниран паркет а именно: Kaindl,Quick-Step, Kronotex, Egger, Balterio,Tarkett, Classen,HDM, Barlinek, Kronopol, Kronooriginal,Haro,Esprit,Eurowood,BarryAlloc,Pergo,Parador

Ламината е един от най-разпространените видове подови настилки , поради съотношението цена/качество. Произведен от екологични материали той се явява се прекрасен изолатор който прекрасно съхранява топлината в вашият дом а безспорно бързият и сух начин на монтаж е допълнителен желан ефект от повечето клиенти. Огромното разнообразие от цветове и реалистични текстури задоволяват и най-големите изисквания на всеки.

Налице е обща европейска класификация, който определя класовете на ламинат. Класификация на ламинат съдържа две цифри, първата от които определя вида на сградите. Цифра 2-показва че може да се използват настилките за  покритие на жилища, цифра 3 показва, че покритието е предназначен за обществени сгради.  В момента най-трайни ламинирани паркети  ще имат обозначението 32 или 33 каквито ви предлагаме ние.

При избора на пода в покупката , трябва да се помисли за вашите нужди и целта на пода. Дали вашият под ще се справи с този проблем, ще ви помогне общоприета класификация за износоусточивостта на ламинираните паркети.
клас 21 - вътрешни помещения с ниски динамични натоварвания (спалня , кабинет) ;
клас 22 - жилища до средно движение на пешеходци ( детски стаи , хол , трапезария ) ;
клас 23 - вътрешни помещения с висок пешеходен трафик ( кухня, коридор ) ;
клас 31 - офис площи с ниска пешеходен трафик (заседателна зала ) ;
клас 32 - Търговско помещение с високи динамични натоварвания ( офисни помещения ) ;
клас 33 - Търговско помещение с висок пешеходен трафик ( магазин, фитнес зала

 Нашите консултанти ще ви помогнат да направите правилния избор на подови настилки спрямо неговите спецификации.
Няма добавени продукти в тази категория